0
MIN FRA GARDERMOEN
0
MIN FRA OSLO
0
MIN FRA HAMAR
0
MIN FRA LILLEHAMMER

Forvalter næringseiendommer

Vi forvalter og utvikler spennende eiendommer og lokaler for alle typer bedrifter.

Eiendommene våre

For tiden leier vi ut og drifter på Mustad Næringspark, Åmodt, Støperiet, og Brusveen Gård.

Langsiktig mål

Vi har et mål om bli Gjøviks mest attraktive områder for bedrifter å etablere seg i.

Kortsiktig mål

Vi ønsker å leie ut og bygge nytt på våre eiendommer i Gjøvik og å skape et engasjerende arbeidsmiljø og et aktivt næringsliv.

Hvem er vi, hva gjør vi og hvor befinner vi oss?

En næringspark med spennende historie i sentrum av Gjøvik

Våre eindommer og virksomhet er nært tilknyttet Gjøvik sentrum. Gjøvik er en mellomstor by på vestsiden av Mjøsa, bare 40 minutter unna Lillehammer og Hamar, og 1t 50 minutter unna Oslo om du kjører med bil. Gjøvik har mye spennende å by på når gjelder utdanning, helse, opplevelser og kultur og er du utenbys fra, finnes god informasjon om byen vår hvis du klikker her.

Mustad er et av Norges mest spennende industrieventyr som startet allerede i 1832. Mustad har produsert et vidt spekter av produkter opp igjennom årene, og slik som hesteskosøm, spiker, skruer, binders, flotte støpejernsovner, alle slags nåler, næringsmidler, linefiskeutstyr og ikke minst fiskekroker som de fleste i dag forbinder mest med Mustad.

Mustad Næringspark forvalter og leier ut næringseiendommer

Vi forvalter og leier ut næringseiendommer til både store og små bedrifter. I dag har vi tre lokaliteter med forskjellige bruksområder, og vi huser arbeidsstedet til mange spennende kompetansebedrifter. Vi er stadig på jakt etter potensielle leietakere, og har lokaler tilgjengelige for umiddelbar innflytting, men også mulighet for å pusse opp lokaler for spesielle behov.

Vi bidrar aktivt til en lokal framtidsrettet næringsutvikling

Mustad Næringspark ønsker å bidra aktivt til næringsutvikling og utbygging av Gjøvik som bosted og arbeidsplass for innbyggere og tilflyttere. Derfor bidrar vi i en rekke spennende prosjekter med framtidsrettede mål. Blant annet Campus Gjøvik Science Network.

Våre ansatte er klare til å finne den riktige løsningen for din bedrift

Mustad Næringspark har i dag 10 engasjerte medarbeidere som jobber med utvikling, utbygging og drift av våre eiendommer. Vårt mål er å holde et høyt servisenivå.  Dersom du ønsker å møte oss for en uforpliktende prat om mulighetene for å leie eller bygge hos oss, er det her du tar turen.

Vil du være en del av Mustads rike historie og unike miljø?